kolmapäev, 31. detsember 2014

Elu on üks suur pidu

Hei!!!!

Istun mina hetkel juuksuri juures ja ootan ema. Mõtlesin, et pean ikka selle viimase postituse ära tegema, sest ma ju vahepeal käisin rannas ja jõulud olid ja ma olen veel umbes tuhandel ja ühel peol ja mitte nii väga peol käinud.

Ma isegi ei mäletanud enam millest ma viimane kord kirjutasin, pidin üle vaatama.

Igastahes, 16-22 detsember käisin ma Pinotepas, mis on umbes 800 kilomeetrit ja sõitsime 12 tundi.

PÄEV 1: Pidime ju ikka sellises imelises kohas nagu Huatulco's peatuse tegema. Samuti tegime veel ühe ranna ääres peatuse aga ma tõesti ei mäleta mis selle nimi oli. Seal oli väga palju turiste ja see on rohkem surfi rand, seal isegi väiksed poekesed kust saab laenata igas suuruses lainelaudu. Tegime pilti ka. Nägime seal mingit kuulsat Mehhiko näitlejat ja ta poega,ta poeg ka kuulus, pidime siis ikka pilti ka tegema nendega. Kohale jõudsime umbes kell neli õhtul. Hiljem läksime parki ja sõime takosid.

PÄEV 2: Crizbel jõudis kohale, seda küll umbes kolme aeg aga ega me midagi ei teinud nagunii hommikul. Me olime Clemensiga muidugi eriti rõõmsad, sest olime Crizbeliga enne rääkinud ainult whatsappis. Õhtul läksime jälle parki ja sõime takosid.

PÄEV 3: Lõpuks läksime me ka randa, kus me viibisime järgmised kaks ja pool päeva. Esimesel päeval me ei teinud midagi eriti, ainult väga palju pilte, sest oli ju vaja seda ilu pildistada mis seal oli ja no see päikeseloojang, seeon lihtsalt seisime jalgupidi meres ja imetlesime seda. Veendusime Clemensiga, et meil on lihtsalt mega ilus elu siin. Õhtul kui juba pime oli, vedasime toolid liivale ja imetlesime taevast ning rääkisime juttu.

PÄEV 4: Oli nii supper. Kohati tekkis tunne nagu oleks filmis või midagi. Käisime paadiga sõitmas orus, ning hiljem ka ujumas. Õhtuks sõime kala, mis oli väga hea. Ja kes tahtis sai kilpkonna mune ka proovida, ma jätsin seekord vahele, ei olnud väga isuäratav. Vahepeal kui aega oli vedelesin ma niisama, võtsin päikest. Kaks tundi ja ma olin nagu keedetud vähk.

PÄEV 5: Hommikul läksime tagasi sinna kus ööbisime. Päeval ei teinud midagi ja õhtul käisime jälle tacosid söömas. Tavaliselt söö kolm või neli tacot, sel päeval sõin 9 tacot, ise ka ei usu.

PÄEV 6: Hommikul ei teinud midagi ja õhtul läksime mingile istumisele. Käisime jälle tacosid söömas, seekord läks sisse juba 10 tacot. Hiljem käisime ühe tuttava juures. Koju jõudsime kell kaks öösel.

PÄEV 7: Oli meie viimane päev Pinotepa's. Seetõttu ka ei teinud midagi. Käisime Puertos, see koht on niii ilus. Pärast käisime jälle Huatulcos, tegime selle kirjaga pilte, mida võite kunagi näha facebookis. Käisime söömas ühas itaalia restos. See kelner oli mega ilus, itaalane. Kõik imetlesid teda kui ta meile süüa tõi. Lagunasesse jõudsime tagasi umbes pool kaksteist. Käisime Puertos ja Huatulcos ujumas ka.

Sellega lõppes meie väike tripike.

23.12 Käisin vennaga õhtul peol. Tegemist oli ta generatsiooni peoga. Alguses oli väga igav, sest teadsin oma venda ja ühte tüdrukut veel. Üks hetk hakkasid kõik rääkima muga. Siis enam nii igav ei olnud.

24.12 JÕULUD!! Hommikul veebisin perega, nägin nende jõuluvana ka. Korraks tuli pisar silma küll, et mis mõttes nad veedavad jõule ilma minuta. Aga see pisar sai kiiresti pühitud. Hiljem veebisin veel perega, siis kui eestis lõi kell 12, sest siis oli minu kallil issil sünnipäev. Õhtul käisime kirikus, peale seda käisime korra Matiases, nägin ühte sugulast, keda ennem näinud ei olnud ja oma ilusat sugulast nägin ka, keda ma nägin esimene kord Pueblas. Hiljem, kell 12 öösel sõime õhtust. Siis ikka nutsin ka korra, sest vanemad rääkisid kui hea on, et terve pere koos ikka on jõulude ajal aga minu pere ju ei olnud siin. Hiljem tantsisime macarena ja las ketchup????i järgi. Jagasime kingitusi ja kõik.

25.12 Olin ma ilmselgelt väga õnnelik, sest ma sain nelja kuu möödudes eesti pärast toitu. Kartulipuder, lihapallid ja jahukaste. Kõik said aru, et ma olen õnnelik. Vahepeal oli natuke draamat ka. Õhtul läksime Meriga Oscari juurde kus sõime liha ja kuulasime muusikat. Kõik oli väga tore, vahepeal punastasin räigelt sest mulle räägiti igast asju. Seal oli ka Oscari parim sõber ja paar inimest veel. Ma nimelt meeldin Oscari parimale sõbrale ja mitte vähe. Üks kutt kes seal oli tegi avarii kui ta sealt ära läks aga kõik on hästi.

26.12 Käisin vennaga ta sõbranna juures, seal oli veel ta sõpru, enamusi juba teadsin õnneks, ehk väga hullu ei olnud. Mängisime igast mänge ja kõik oli tore. Kutsusid mind mingile jalkamängule, ma ei tea millal, kus, või kes mängivad aga muidugi ma lähen. Ma ju lähen igalepoole.

27.12 Ma tegin mitte midagi, ei tahtnud peole minna, sest tahtsin järgmine päev üksi minna peole.

28.12 Oli Conchise sünnipäev ehk käisin peol. Koju jõudsin hommikul. Nägin palju uusi inimesi ja ka vanu tuttavaid.

29.12 Sain lõpuks oma kaua oodatud paki ka kätte. Sain oma kingitused emmelt ja Karlalt ja Joosepilt. VEEL KORD SUUR SUUR AITÄH TEILE. Pisar tuli silma kui emme kaarti lugesin.

Nüüd ma siin istun ja ootan uue aasta algust. Veedame selle Matiases, isa vanemate juures. Tuleme tagasi umbes kolme nelja aeg, vend plaanib peale seda peole minna ja ma ei tea kas lähen kaasa või lähen magama ära. Aga sellest saate lugeda juba uuel aastal.

HEAD VANA-AASTALÕPPU JA UUE ALGUST TEILE.

MUSID-KALLID
Karmel

1 kommentaar: