teisipäev, 20. jaanuar 2015

Ma olen väga laisk või koguaeg tegemist.

Hei.

Alles olid jõulud ja siis aastavahetus. Aeg on igate pidi niiiii kiiresti läinud, et ise ka ei usu. Eelmine aasta läks nagu linnutiivul. See aasta oli minu jaoks kindlasti väga muutuste rohke, igatepidi. Muidugi kuulub sinna juurde ka elukoha vahetus. Viimasest on möödas juba 5 kuud. Kuus väga lühikest kuud on veel ees. Mis tähendab seda, et juba varsti ma tulengi ju koju. See on teine asi mis on läinud väga kiiresti. Kolmas on aasta 2015. Juba on möödas nädal aega. Aga mis ma siis see nädal teinud olen.

Käinud "peol", olnud sõpradega, perega olnud.

Aasta viimasel päeval käisime Matiases, isa vanemate juures. Muidugi oli seal mega palju rahvast ja isegi mitte terve suguvõsa ei olnud seal. Nägin jälle ühte uut sugulast, keda ma jõulude ajal ei näinud.
Aastavahetus ise oli mega igav. Rakette oli aga väga vähe, minu tipp-sündmus oli see kui ma sain käest lasta seda pikka pulka. Suurirakette nagu eestis kombeks on, ei olnud meil ühtegi. Siin on kombeks ka varem valmis teha mingi nukumoodi asi. See on siis paberit ja rakette täis topitud. Kell kaksteist pannakse talle tuli otsa ja siis see paugub hirmsasti pärast. Samuti on kombeks süüa 12 viinamarja. Kell 12 saime ka süüa.
Kui Eestis tavaliselt süüakse enne kõhud täis ja peale 12 süüakse kooki, siis siin enne süüa ei saa, vähemalt minu peres. Vennaga ma öösel peole ei jõudnudki.

******************************
Vahepeal on aeg veel kiiremini läinud kui ennem, ehk juba pea kolm nädalat on olnud jaanuar 2015. Ma nüüd siis lõpuks kirjutab teile jälle. Pean tunnistama, et mul on tegelikult aega kirjutada küll, päeval, sest õhtuti käin väljas. Aga lihtsalt ei viitsi. Ega mul midagi hullu juhtunud ei olegi, käisin pea-aegu igaõhtu tlaydasid söömas ja hommikuti käisin tacosid söömas. 

Hetkel olen ma Pueblas, venna juures, resideerun siin kaks nädalat. Peale seda lähen yfu keskaasta tripile. Ehk kolm nädalat ei ole kodus.

Laupäeva hommikul kell 10 hakkasime sõitma. Tulin siia koos sõbranna ja ta vennaga. Kohale jõudsime umbes kell viis. Käisime tacosid söömas, sest keegi polnud hommikust saadik söönud. Umbes seitsme aeg läksime ühele sünnipäevale.

Eile, pühapäeval käisime siin samas kõrval linnas nimega Cholula. Käisime lihtsalt umbes viis tundi ringi. Sain selle koha ajaloost ka natuke rohkem teada. 

Tegime ka juba nädalavahetuseks plaane. Mu venna ülikooli kõrval mega palju klubisid ja baare. Rohkem kui Tallinnas kokku on. Ja need ei ole ainsad. Kindel laks, et sinna minek. 

Rohkem midagi huvitavat ei olegi juhtunud. Kui midagi juhtub siis kunagi panen kirja ka. 

Facebooki panin pilte ka natuke. Nii palju kui mul neid telefonis on, sest mul arvuti otsustas sussid püsti visata. Aga eks kunagi ehk saate neid pite, kunagikui tagasi kodumaal olen.

Musid-kallid

Karmel

4 kommentaari:

  1. Blogi oleks hulga huvitavam kui oleksid ka pildid tekstil kõrval. Näiteks räägid, et käisid kuskil uues kohas seal või nägid midagi lahedat/ilusat/haiget ja siis lisad sellele pildi ka juurde, et me näeks. Võiksid teha pilte kohast kus elad, inimestest kellega oled ja loomulikult ka endast. Sul on ainult tekst ja tekst. See ei tõmba üldse millegipärast.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seda sellepärast, et piltide lisamine blogisse võtab meeletult kauaaega, selletõttu lisan need ka facebooki. Ja minujaoks tundub kõik nii loomulik, et mul ei tule mõttesegi pilti teha niisama.

      Kustuta
  2. Kirjutasid, et ei saa pilte lisada kuna arvuti otsustas sussid püsti visata, aga miks enne ei lisanud?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sest piltitde lisamine võtab umbes sama kaua aega kui blogi kirjutamine ja nagu näha siis see ei suju väga

      Kustuta